Palvelut

Patenttitoimisto Moosedog Oy:n palvelutuotteita ovat teollisoikeuksien (patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit, mallisuojat) hakeminen ja hallinnointi, ennakkouutuustutkimukset, innovaatio-workshopit  sekä patenttien kaupallistaminen. Moosedog on tehnyt viimeisten vuosien aikana satoja patentointiselvityksiä eri teknologia-aloille sekä rakentanut kymmenille start-up yrityksille merkittävän patenttisalkun. Näiden yritysten yhteenlaskettu realisoitunut exit-valuaatio on yli kymmenen miljardia euroa.

PATENTIT, TAVARAMERKIT JA MALLISUOJAT

Oletko varma, että olet löytänyt kaikki patentoitavat innovaatiot tuotteistasi? Suunnitteletko julkaisevasi uuden version lähiaikoina? Anna meidän käydä läpi tuotteesi, etsiä patentoitavat kohdat ja patentoida ne.

Patentointi ”avaimet käteen” periaatteella.

Yrityksesi nimen ja logon suojaaminen onnistuu kätevimmin tavaramerkillä. Mallisuojalla suojaat tuotteesi ulkomuodon. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Mikäli yrityksesi täyttää tietyt kriteerit, voimme toteuttaa patentoinnin Tekesin Innovaatiosetelillä. Setelin avulla onnistuu esim. patenttihakemuksen laatiminen ja jättäminen patenttivirastoon.


PATENTTI- JA TAVARAMERKKITUTKIMUKSET

Tiedätkö onko keksintösi oikeasti uusi? Onko sinulla toimintavapaus? Entä tavaramerkkisi – loukkaako se toisen tavaramerkkioikeuksia? Tiedätkö mitä uusia tavaramerkkejä kilpailijasi on suunnitellut tuovansa markkinoille?

Ota yhteyttä. Tarjoamme kustannustehokkaimman tavan tehdä kaikki tarpeelliset patentointiin ja tavaramerkkeihin liittyvät tutkimukset (ennakkouutuustutukimus, toimintavapaus, patenttimaisema).


IPR-STRATEGIA OSAKSI YRITYKSEN MENESTYSTÄ

Ammattitaidolla tehty IPR-strategia auttaa optimoimaan suojaukseen käytettävien resurssien vaikutuksen yrityksen arvonmuodostukseen. Suojaustoimet kannattaa tehdä siellä, missä niistä on suurin hyöty yrityksellesi.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä patentit, tavaramerkit ja muut IPR-oikeudet kattava IPR-strategia. Tietoiset, IPR-strategiaan kirjatut ratkaisut auttavat arjen liiketoiminnan pyörittämisessä ja auttavat yrityksesi patenttisalkun ja brändin arvon kasvamiseen.

Mikäli yrityksesi täyttää tietyt kriteerit, voimme toteuttaa IPR-strategiaan ja patentointiin liittyvät tutkimukset myös ELY-keskusten tukemana Yritystenkehittämispalveluna. Yrittäjän osuus päivän konsultaatiosta on tällöin 300 euroa (0 % ALV).

 


MISSÄ

Periaateena meillä on tulla sinne missä olette. Asiakkaita meillä on kaikkialta Suomessa, joten paikkakunta ei ole ongelma. Jos haluat tavata meidän tiloissa, niin tällä hetkellä se onnistuu parhaiten Turussa ja Helsingissä. Virtuaalisesti löydät meidät Skypestä ja puhelimen päästä.