Palvelut

Patenttitoimisto Moosedog Oy:n palvelutuotteita ovat teollisoikeuksien (patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit, mallisuojat) hakeminen ja hallinnointi, ennakkouutuustutkimukset, innovaatio-workshopit  sekä patenttien kaupallistaminen. Moosedog on tehnyt viimeisten vuosien aikana satoja patentointiselvityksiä eri teknologia-aloille sekä rakentanut kymmenille start-up yrityksille merkittävän patenttisalkun. Näiden yritysten yhteenlaskettu realisoitunut exit-valuaatio on yli kymmenen miljardia euroa.

PATENTIT, TAVARAMERKIT JA MALLISUOJAT

Patentin avulla suojaat teknisen innovaatiosi. Tarjoamme patentoinnin avaimet käteen periaatteella kiinteään hintaan. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta patenttisuojan hakeminen onnistuu kauttamme mihin tahansa maahan maailmassa.

Yrityksesi nimen ja logon suojaaminen onnistuu kätevimmin tavaramerkillä. Mallisuojalla suojaat tuotteesi ulkomuodon. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Mikäli yrityksesi täyttää tietyt kriteerit, voimme toteuttaa patentoinnin Business Finland (ex. Tekes) Innovaatiosetelillä. Setelin avulla onnistuu esim. patenttihakemuksen laatiminen ja jättäminen patenttivirastoon.


PATENTTI- JA TAVARAMERKKITUTKIMUKSET

Tarjoamme kustannustehokkaimman tavan tehdä kaikki tarpeelliset patentointiin ja tavaramerkkeihin liittyvät tutkimukset ja selvitykset (ennakkouutuustutkimus, toimintavapaus, patenttimaisema).


IPR-STRATEGIA OSAKSI YRITYKSEN MENESTYSTÄ

Ammattitaidolla tehty IPR-strategia auttaa optimoimaan suojaukseen käytettävien resurssien vaikutuksen yrityksen arvonmuodostukseen. Suojaustoimet kannattaa tehdä siellä, missä niistä on suurin hyöty yrityksellesi.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä patentit, tavaramerkit ja muut IPR-oikeudet kattava IPR-strategia. Tietoiset, IPR-strategiaan kirjatut ratkaisut auttavat arjen liiketoiminnan pyörittämisessä ja auttavat yrityksesi patenttisalkun ja brändin arvon kasvamiseen.

Mikäli yrityksesi täyttää tietyt kriteerit, voimme toteuttaa IPR-strategiaan ja patentointiin liittyvät tutkimukset myös ELY-keskusten tukemana Yritystenkehittämispalveluna. Yrittäjän osuus päivän konsultaatiosta on tällöin 300 euroa (0 % ALV).

 


MISSÄ

Periaateena meillä on tulla sinne missä olette. Asiakkaita meillä on kaikkialta Suomessa, joten paikkakunta ei ole ongelma. Jos haluat tavata meidän tiloissa, niin tällä hetkellä se onnistuu parhaiten Turussa ja Helsingissä. Virtuaalisesti löydät meidät Skypestä ja puhelimen päästä.