Henkilöt

Janne Aaltonen, Patenttiasiamies, toimitusjohtaja

Janne Aaltonen on Moosedog Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja. Ennen patenttitoimisto Moosedog Oy:tä hän toimi CVON Innovations Ltd:n toimitusjohtajana, jossa hän rakensi ja kaupallisti johtavan mobiilimarkkinoinnin patenttiportfolion. Janne oli mukana myös ensimmäisen mainontapohjaisen matkapuhelinoperaattorin, Blyk:in, perustamisvaiheessa.

Ennen yrittäjänuraa Janne toimi Nokian Venture Organisaatiossa liiketoimintajohtajana. Nokiassa Janne oli yksi mobiilitelevisioliiketoiminnan pääinnovaattoreista ja perustajista.

Janne väitteli tietoliikenneverkoista (broadcast ja multicast) 2004 ja on keksijänä yli 200 keksinnössä. Hänet valittiin vuoden insinööriksi vuonna 2007.

Profiili: 

Juha Salo, Innovation Expert

Juhalla on useiden vuosien kokemus tietoliikennealalta, lääketieteellisistä laitteista sekä yleisesti uusyritystoiminnasta. Juha on mm. kerännyt useita rahoituskierroksia start-up:eille sekä suojannut ja innovoinut useita konsepteja.

Ennen patenttitoimisto Moosedog Oy:n siirtymistä Juha perusti TactoTek Oy:n ja toimi yrityksen toimitusjohtajana. Ennen start-up uraa Juha toimi liiketoimintajohtajana Nokian Venture organisaatiossa. Nokiassa Juha oli yksi mobiilitelevisioliiketoiminnan pääinnovaattoreista ja perustajista.

Juha on tekniikan lisensiaatti digitaalisen kuvankäsittelyn alalta. Hän on mukana keksijänä yli 200 patenttihakemuksessa.

Profiili: 

Kaisa Suominen, Eurooppapatenttiasiamies

Kaisa Suomisella on yli 15 vuoden kokemus aineettomien omaisuuksien suojauksesta.

Ennen Moosedog Oy:tä Kaisa toimi patenttiasiamiehenä Berggren Oy:ssä yli 15 vuoden ajan. Tänä aikana hän toimi lisäksi viiden vuoden ajan Turun Patenttitoimiston toimitusjohtajana. Kaisa on toiminut teollisuudessa patenttiasiamiehenä sekä pienissä että suurissa yrityksissä Suomessa ja ulkomailla.

Kaisa on aktiivinen uusien patenttiasiamiesten kouluttaja. Kaisa mm. järjestää Eurooppapatenttiasiamiestutkintoon liittyvää koulutusta Ceipi-kursseilla.

Kaisa on ollut Eurooppapatenttiasiamies vuodesta 2003 ja hän on materiaalitekniikan diplomi-insinööri. Näiden lisäksi Kaisa on suorittanut epi/Ceipin järjestämän ”Patent Litigation in Europe” kurssin (2006-2007), sekä kurssin UPC-osan (2014).

Profiili 

Jarmo Talvitie, EU-tavaramerkkiasiamies, IPR-lakimies

Jarmo Talvitie on toiminut immateriaalioikeuksien alalla lähes 20 vuotta. Tästä ajasta hän työskenteli noin 16 vuotta eri tehtävissä Berggren Oy:ssä, jossa hän toimi mm. IPR-lakimiehenä (hoitaen esimerkiksi tavaramerkki- ja patenttioikeudenkäyntejä), EU-tavaramerkkiasiamiehenä sekä noin kahdeksan vuoden ajan yhtiön tavaramerkki- ja lakiosaston osastopäällikkönä. Hänellä oli aktiivinen rooli myös yhtiön sähköisen palvelun rakentamisessa.
Moosedog Oy:n asiakkaita Jarmo on palvellut IPR-asioissa vuodesta 2014 alkaen.

Profiili

 

Timo Lahnalampi, Innovaatiometsästäjä, EU-rahoitusekspertti

Timo Lahnalammella on pitkä kokemus ICT-alalta, kulutuselektroniikasta sekä tietoliikennetekniikasta. Timo on ollut avainrooleissa tutkimus- ja tuotekehitystehtävistä myyntiin ja markkinointiin. Yhtenä erikoisalana on videopalveluliiketoiminnan ja -tekniikan tunteminen. Timo on toiminut Euroopan Unionin rahoittamien ICT-projektien asiantuntijana tukien PK-yrityksiä EU-rahoitusjärjestelyissä sekä Tekes-rahoituksessa. Jos haluat apua esimerkiksi Tekes Innovaatiosetelin hakemisessa, ota yhteyttä Timoon.

Profiili